Food Engineering Laboratory of EPUSP Food Engineering Laboratory of EPUSP Escola Politécnica - Department of Chemical Engineering University of São Paulo / Brazil

Menu

Skip to content
  • Home
  • Team
  • Teaching
  • Research
  • Production
    • Papers
    • Books and Chapters
    • Thesis and dissertations
  • News
  • Português do Brasil (pb)Português do Brasil
  • English (en)English

New food processing technologies prevent nutrient loss and sensory changes

Prolonged exposure to heat causes changes in the food. Non-thermal strategies can eliminate microorganisms, reducing unwanted effects, in addition to being more sustainable.

https://alimentossemmitos.com.br/novas-tecnologias-de-processamento-de-alimentos-evitam-perda-de-nutrientes-e-alteracoes-sensoriais

Localização – Location

Escola Politécnica da USP
Dep. de Engenharia Química
Rua do Lago, 250
Edifício Semi-industrial, Bloco C
05508-080 São Paulo SP
Fone: +55 (11) 3091-2257

Novidades – News

  • PhD Defense Guilherme Russo 05/12/2024
  • Presentation at SIICUSP 2024 – Dielectric properties of tomato pulp for microwave heating
  • PhD Defense Tiago Augusto Bulhões Bezerra Cavalcante 14/10/2024
  • Apresentação no SIICUSP 2023 – Efeitos da adição da farinha de yacón e congelamento sobre panificação
© Produzido por USP Mídias Online - Food Engineering Laboratory of EPUSP